Om

 

  • Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom, med efterfølgende Bachelor i Innovation og Entreprenørskab.

EAA-logo

  • Jeg har startet to digitale virksomheder
    • En E-handel forretning med salg af E-cigaretter.
    • Senere startede jeg www.taskbuddy.dk sammen med tre studiekammerater. En hjemmeside der skal være med til at fremme deleøkonomien herhjemme i Danmark. Trendsonline bragte historien tilbage i 2014, som du kan læse HER
      • Taskbuddy.dk opnåede en finaleplads til DM i entreprenørskab 2014 og blev omtalt i diverse medier.

taskbuddy-logo

  • Jeg er KRÆS blogger og udgiver jævnligt artikler omkring SEO, iværksætteri o.lign.

Gennem min opvækst..

har jeg altid haft fokus på motion og sport. Jeg dyrkede badminton i seks år, uden dog nogensinde at vinde mere end regionale mesterskaber samt deltagelse ved DM. Tilgengæld brugte jeg også ni år som Taekwondo-udøver i Skanderborg Taekwondo (Moosa) fra jeg var syv år gammel og op gennem ungdomsårene. I min tid som Taekwondo-udøver opnåede jeg to DM-titler, én nordisk titel samt et utalt af diverse regionale titler. Som 14 årig fik jeg et såkaldt “ungdoms sort”, hvilket senere blev byttet ud med det mere klassiske sorte bælte (1.Dan) da jeg rundede de 15 år.

Herefter gik der ungdom i min livsstil med alt hvad der hører med. Da jeg rundede 17 år var jeg officielt blevet en ryger og cigaretter var en del af min dagligdag. Jeg røg cigaretter i otte år, indtil jeg i 2015 besluttede mig for at stoppe omgående. Jeg har ikke røget en cigaret siden. Vil du læse mere om mit rygestop kan du læse artiklen Det nemmeste rygestop – En historie fra det virkelige liv.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *