Derfor skal du bruge penge på et GoPro

Derfor skal du bruge penge på et GoPro

Indrømmet, der er langt fra GoPro til SEO. Men jeg har lyst til at råbe højt og fortælle alle omkring mig, hvorfor jeg er helt forgabt i GoPro og de muligheder der følger med. Personligt er jeg en rendyrket amatør. Jeg har været ejer af et GoPro i mindre end seks måneder og har kun været på en enkelt rejse hvor den relevant at medbringe. Ikke desto mindre må det gøre min artikel endnu mere troværdig, eftersom alle ved at man skal høre sandheden fra børn og barnlige sjæle. Sidstnævnte er præcis hvad man bliver – en barnlig sjæl.

Lad mig slå det fast med det samme:

GoPro er legetøj for voksne. Ved første øjekast blev jeg ikke imponeret, bevares, den er lille og elegant – Men det er min iPhone også. Jeg havde svært ved at hvor eksistensgrundlaget for GoPro var henne. Beslutningen om at købe et GoPro opstod da jeg skulle til USA. Tidligere rejser havde resulteret i små klip på telefonen og ellers 300 billeder på min iPhone, 400 billeder på mit kamera og et par hundrede billeder på min kærestes telefon. Altså et fuldstændig uorganiseret kaos af minder og ufokuserede billeder. Arbejdet med at udvælge de bedste billeder og lave en “best of” mappe gav mig dårlig smag i munden.

Hvem gider overhovedet kigge på billeder mere?

Måske Facebook og bedsteforældre, men ikke flere end det. Derfor besluttede jeg mig for at hive GoPro med til USA og ellers begynde at skyde løs.

Men inden jeg hoppede på flyveren tog jeg en beslutning. Hvis jeg nogensinde skulle forstå hvorfor GoPro er så pokkers populært, var jeg nødt til at bruge flere penge – på udstyr. Jeg driblede på internettet og brugte naturligvis Google til at gøre det beskidte arbejde for mig. Actionudstyr.dk skal have stor kredit for, at de poppede frem på min skærm. En ret lille og meget enkel webshop med en ganske smal produktportefølje og stærke priser, en webshop lige efter mit hoved!

Et par sugekopper, noget tape og en selfiestang (ja, du læsterigtigt) rigere, tog jeg til det vestlige USA.

GoPro private billeder og video

Først og fremmest er GoPro så lille og elegant at den kan blive væk i min lomme. Størrelsen bliver dog noget mere menneskelig efter at have puttet et “hus” omkring kameraet. Huset er med til at gøre GoPro vandtæt, samt mulighed for at montere kameraet fast på min stang, min taske, mit vindue – ALLE STEDER.

I starten var jeg overbevist om, at GoPro udelukkende skulle bruges til at optage video, men jeg blev klogere. For folk vil gerne stadig se billeder – åbenbart. Og egentlig kan jeg godt lidt at tage dem. Jeg mener, nogle gang er det svært at lave en video omkring en lækker is man har fået, så er det sgu lettere at tage et billede af skidtet og dele det på de sociale medier så alle bliver misundelige. Men GoPro tager fantastiske billeder og jeg er især forelsket i dens “Wide” funktion der gør, at den hiver endnu mere af omgivelserne med ind på billeder.

GOPRO-USA
GoPro tager fantastiske billeder med sollys
GOPRO-Hooverdam
GoPro blev brugt flittigt ved Hooverdam i USA

Som i kan se, var jeg flittig bruger af GoPro som selfie-maskine. Men vi lever i 2016 og ved langt de fleste turistatraktioner står folk og tager selfies. Jeg gjorde det i det mindste med stil! GoPro er nemlig ikke højtråbende og opmærksomhedskrævende, tværtimod. GoPro “er der bare”, følger med som en genert ven der observerer det hele og om aftenen kan han genfortælle hele dagen til perfektion.

GoPro og Youtube er kærester!

Så har vi slået fast, at GoPro er et ganske fortrindeligt værktøj til selfies – hurra hurra. Men film er spidskompetencen.

Tillad mig at spytte lidt GoPro facts:

  • Mulighed for superslow (120 fps)
  • FullHD
  • 4k billede
  • 3 timers aktiv(!) batterilevetid

Det er altså kun dig selv der sætter grænsen for, hvor meget du magter at filme. Jeg filmede løs i tre uger og må indrømme at jeg virkelig har filmet meget skidt og kanel. – Heldigvis, for det gav mig mulighed for at gøre filmen kortere og mere spiselig. GoPro har sit eget redigeringsprogram der fungerer perfekt. Herefter kan man uploade din film direkte til youtube og wupti! Alle kan se din rejse – Du behøver ikke at forklare hvert eneste billede, du kan blot linke til filmen og lade din familie og venner nyde din rejse i levende billeder.

Du kan se min rejse til USA lige her:

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *